Over ons team

Dankzij ons tof team van gespecialiseerde dierenartsen, kunnen wij jouw kat met passie en enthousiasme de beste zorgen bieden. Onze dierenartsen hebben oog voor de kat als individu en elke dierenarts snapt hoe katten in elkaar zitten. Een kat is voor ons geen kleine hond!

Dierenarts Ann Criel
Dierenarts Ann CrielLees mijn verhaal
In 1989 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Gent. Onmiddellijk ben ik samen met mijn man Bart De Bruycker beginnen werken in de praktijk van mijn schoonvader. Het was mijn schoonvader die mij van in het prille begin motiveerde om bijscholingen te doen, congressen te volgen en hij nam mij al heel snel mee naar de werkgroep Ortopedie waar ik nu nog steeds lid van ben. In 2002 behaalde ik het diploma Vakdierenarts Kleine Huisdieren en in 2008 behaalde ik ook nog een diploma in Fysiotherapie van de hond. In 2007 deed ik examen bij Prof. Flückiger en behaalde ik mijn certificaat van ‘scruteneer’ voor de GRSK in Dortmunt. Het was wijlen collega Rudy De Meester die mij in het SAVAB ( Small Animal Veterinarian Association of Belgium ) verhaal gebracht heeft en daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor ! Het is een mooie aanvulling om naast onze drukke praktijk,voor ons beroep net dat ietsje meer te kunnen betekenen voor de collega’s. Binnen SAVAB ben ik vooral verantwoordelijk voor de organisatie van ons jaarlijks congres en andere nevenactiviteiten. In 2014 werd ik Belgian Director of FECAVA , de Europese vereniging van kleine huisdierenpractici. Dit is alweer een zeer grote uitdaging om ook op Europees vlak onze belangen en de belangen van de honden en de fokkers te behartigen. In 2015 werd ik verkozen als bestuurslid van deze Europese vereniging. Naast mijn vak als dierenarts ben ik ook nog moeder van twee zonen, Simon en Viktor , en heb ik nog een resem aan artistieke hobby’s. Ik kan zeggen dat ik een boeiend leven heb !
Dierenarts Julie Gybels
Dierenarts Julie GybelsLees mijn verhaal
In 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik afgestudeerd als dierenarts met afstudeerrichting kleine huisdieren. De eerste maanden nadat ik afgestudeerd ben, heb ik enkele leerrijke vervangingen gedaan. De meest bijzondere ervaring was een reis naar Zuid- Afrika waar ik samen met lokale dierenartsen kon werken met wilde dieren, een kinderdroom die uitkwam. Sinds februari 2015 ben ik aan het werk bij DAP 276 als Dierenarts Kleine huisdieren. In 2019 heb ik samen met Ann hard gewerkt om onze droom , een Cat Only Clinic, waar te maken en is KatUnique geopend. Binnen de praktijk heb ik naast de liefde voor zowel kat als hond, bijzondere interesse voor echografie en interne geneeskunde. Dit vraagt om voortdurende bijscholing en studie. Elke dag komt mijn trouwe viervoeter Nora mee naar het werk en thuis kom ik tot rust samen met mijn man Jochen.
Dierenarts Steven Mullie
Dierenarts Steven MullieLees mijn verhaal
Ik ben opgegroeid tussen de dieren en mijn keuze om dierenarts te worden, net als mijn vader zaliger, was dus snel gemaakt. In 2002 studeerde ik af en begon onmiddellijk te werken in de praktijk van mijn vader, waar ik in 2004 zelf zaakvoerder werd. Als eerstelijnspracticus heb ik een brede kennis van vele dingen, maar er zijn een paar vakgebieden waar ik me meer in verdiep : het begeleiden van fokkers, dermatologie, chirurgie, gedragstherapie, het mysterie van de kat … In 2017 kreeg ik de vraag van collega Ann Criel of ik haar team niet wou komen versterken een paar uur per week. Dat was voor mij een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier ben aangegaan en dus vind je me twee voormiddagen per week in DAP276.
Dierenarts Maria Kopec
Dierenarts Maria KopecLees mijn verhaal
Mijn roots liggen in Polen, daar ben ik geboren en heb ik mijn familie en heb ik gestudeerd. Vier zomers na elkaar kwam ik stage doen bij Dierenartsenpraktijk 276. Elke zomer een maand lang en telkens genietend van mijn werk in de praktijk en daarnaast een paar heel goeie vrienden leren kennen. Toen ik afstudeerde in Polen in 2021 was de keuze om naar Kermt te komen dan ook snel gemaakt. In Kermt voel ik me thuis en mijn vrienden zijn mijn trouwste supporters. Binnen het team van DAP276 en KatUnique krijg ik de kans om veel te leren en te groeien in mijn vak als dierenarts. Ondertussen ben ik al goed ingeburgerd en is mijn passie voor de job alleen gegroeid. Ik geniet van het contact met de mensen en hun beste vriend, hond of kat. Met beste vriendin is mijn kat Poppie die trouw op me wacht na een lange werkdag.
Dierenartsassistente Ingrid Moermans
Dierenartsassistente Ingrid MoermansLees mijn verhaal
Dierenartsassistent Aleksandra Sidorova
Dierenartsassistent Aleksandra SidorovaLees mijn verhaal